Boka en

Medial sittning

För mig är det viktigt att behandla mina kunder med respekt, empati och vördnad eftersom jag vet att de som besöker mig mår dåligt och befinner sig i en sårbar period i livet. Jag finns i Skåne och riktar in mig på kunder i bland annat Eslöv, Höör, Landskrona och Lund. Självklart har jag tystnadsplikt.

Medial sittning i Eslöv

Välkommen till mig, mitt namn är Anna och jag jobbar som medium. Jag erbjuder medial sittning i Skåne, kring Eslöv, Höör, Landskrona och Lund. Genom mediala sittningar tar jag kontakt med andevärlden och de som gått över till den andra sidan. I en privat sittning hjälper jag dig, att ta kontakt med en anhörig som har gått bort och tillsammans med dig förmedlar jag de budskap som kommer igenom.  En medial sittning kan ge dig chansen att få kontakt med de nära och kära som lämnat jordelivet och få säga det som aldrig blev sagt.

En sittning i Eslöv hos mig innebär att vi träffas i en trygg miljö med positiva energier. En sittning kan vara både fysisk och psykiskt påfrestande och varje individ reagerar olika på informationen som kommer igenom.

Därför så är det viktigt att du under vårt möte känner dig trygg och bekväm. Vi kommer överens om en tid där det passar dig, vill du ha med dig någon som stöd är detta självklart okej. Upplevelsen skall kännas bekväm och du bestämmer själv vilka budskap du vill ta emot.

Vill du veta mer om vad en sittning innebär eller är du intresserad av att boka en tid. Är du välkommen att kontakta mig på 076-1114636