Jag hjälper dig med din

Husrensning

För mig är det viktigt att behandla mina kunder med respekt, empati och vördnad eftersom jag vet att de som besöker mig mår dåligt och befinner sig i en sårbar period i livet. Jag finns i Skåne och riktar in mig på kunder i bland annat Eslöv, Höör, Landskrona och Lund. Självklart har jag tystnadsplikt.

Behöver du en husrensning?

Husrensning används för att rensa ditt hem på energier. Det finns många olika tecken på att det kan finnas andlig närvaro i ditt hem. Vilket kan vara allt ifrån en obehagskänsla av att du inte är ensam i rummet eller att du skymtar skuggor och hör mystiska ljud utan någon rimlig förklaring. 

Energier behöver inte heller bero på att det finns någon andlig närvaro, utan att negativa energier kan samlats i något som vi kallar för energiminne. Dessa dåliga energier har stannat på platsen där en händelse ägt rum, eller att en annan person lämnat negativa känslor på platsen.

Genom att göra en husrensning hjälper jag dig att få mer harmonisk miljö i ditt hem men även driva ut de oönskade andar som besöker dig. Ibland kan det vara så att anden behöver hjälp med att finna vägen till den andra sidan, vilket jag finns för att hjälpa dig med. 

Vill du veta mer om vad en husrensning innebär eller är du intresserad av att boka en tid. Är du välkommen att kontakta mig på 076-1114636